Toneelvereniging MARE speelt ‘De Val’

Toneelvereniging MARE speelt op woensdag 28 en donderdag 29 maart 2018 het stuk ‘De Val’ van Jeroen van den Berg.

De Val: een komedie over de ondergang van succes
‘De Val’ gaat over Sander Steenhuis, een vijftigjarige presentator van een succesvolle talkshow. Hier worden carrières gemaakt en reputaties gebroken. Sander is al twintig jaar het stralende middelpunt van Hilversum. Maar dan ontstaan er barsten in zijn imperium. Zijn beste vriend rijdt tegen een boom. Ambitieuze jonge mensen met snelle ideeën halen hem aan alle kanten in. Het klimaat bij de omroep verandert en een onschuldige ontmoeting met een jong meisje heeft grote onvoorziene gevolgen. ‘De Val’ speelt zich af tegen de achtergrond van de groteske wereld van de media, publiek en amusement.

Jeroen van den Berg (Taalunie Toneelschrijfprijs 2003) schreef ‘De Val’ met vlijmscherpe humor en een verfrissende, nietsontziende kijk op onze tijd.

Entree
Aanvang om 20.15 uur. Een entreebewijs kost €12,50 (inclusief garderobe en drankje). Reserveren kan via Cultura telefonisch 0318-672800, of via de website 

MARE
MARE is opgericht door de toenmalige R.K spelgroep van de R.K. Maria Regina Parochie. De officiele vereniging is opgericht op 10 november 1981 en de vereniging kreeg de naam “MARE” mee. MARE is een afkorting van Maria Regina én betekent ‘boodschap’.

Meer informatie is te vinden op de website van MARE: www.mare-toneel.nl
Op Facebook worden regelmatig nieuwsberichten, foto’s en video’s gedeeld. Of volg ons via ons eigen YouTubekanaal