Nieuwsbrief
Katholiek Bennekom Nieuws

Digitale nieuwsbrief:

HET middel om op de hoogte te blijven
Een paar keer per maand wordt Katholiek Bennekom Nieuws, onze digitale nieuwsbrief, per e-mail verzonden. De nieuwsbrief wordt met name gebruikt om actuele zaken, die spelen in en rondom onze geloofsgemeenschap, snel onder de aandacht te brengen.
Bijvoorbeeld berichten van overlijden, belangrijke kanselmededelingen, de preek van de week, het thema van de viering voor komende zondag, wijzigingen in de aanvangstijd van vieringen of verandering van collectedoelen. Ook wordt in de nieuwsbrief geattendeerd op interessante bijeenkomsten, op recent gepubliceerde achtergrondinformatie m.b.t. kerk en wereld, etc.
Katholiek Bennekom Nieuws is een krachtig en snel middel om informatie te verspreiden over wat er op dit moment speelt in onze geloofsgemeenschap.

Voor een optimale nieuwsvoorziening zouden eigenlijk alle leden van de gemeenschap de nieuwsbrief moeten krijgen, maar helaas is nog lang niet iedereen geabonneerd. Dat kan beter: de nieuwsbrief kost U niets en om die te proberen hoeft U alleen Uw naam en e-mailadres achter te laten.

Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden conform de AVG. Desgewenst kan het ontvangen van de nieuwsbrief op elk willekeurig moment weer worden stopgezet.

Klik op onderstaande button en u komt in een nieuw scherm waar u zich kunt aanmelden. Via een u automatisch toegezonden link in een e-mail dient u uw aanmelding te bevestigen. Wij verzenden de nieuwsbrieven via de mailserverdienst “Mailchimp”.


Inschrijven kan via bovenstaande button of via de mogelijkheid helemaal aan de onderkant van de website.

Laatst verschenen digitale nieuwsbrieven: