Kledingbeurs 2024

VLEGELDAG! Tijd om de kledingkast op te ruimen!

kledingbeurs

Ook dit jaar vind er weer tweedehands kledingverkoop plaats tijdens de Vlegeldag.

Dit kan alleen als u eens lekker door de kasten gaat en er mooie, schone en bruikbare kleding uithaalt die u toch niet meer draagt. De winter loopt hopelijk op zijn eind en de lente komt er zeker aan en daarmee de opruimkriebels, vanaf maart 2024 kunt u bij Janneke uw kleding inleveren. Geen herenkleding of herenschoenen, tenzij het heel modern en van deze tijd is èn een gangbare maat! Maar dameskleding en -schoenen die er heel mooi uitzien en zeker nog een ronde meekunnen wel.

Zoals altijd is de opbrengst weer bestemd voor onze kerk. De verbouwing is dan al wel gerealiseerd, maar het moet ook gemeubileerd worden en een appeltje voor de dorst is nooit weg! Bovendien zijn er vast nog meer projecten waar het geld heel goed voor gebruikt kan worden!

Van meet af aan is Janneke ervan overtuigd geweest dat tweedehands kleding verkopen een goede zaak zou zijn en dat is ook zo gebleken!
Vorig jaar was de inbreng van kleding helaas wat teleurstellend, denkt u dus goed na voor u iets wegdoet in een container of een ander doel dan onze eigen kerk.

U kunt bij Janneke Postma uw kleding inleveren.
(Selterskampweg 23, Bennekom)