Estimados amigos de la Parroquia Bennekom

Vanuit Bolivia krijgen we, als parochie Bennekom, een bedankje voor onze steun aan hun project en een kaart met kerst- en nieuwjaarswensen. 
[Vertaling onder de Spaanse tekst]

Estimados amigos de la Parroquia Bennekom:

A nombre de todo el equipo de Enda El Alto, así como de las niñas y adolescentes que participan de nuestros programas, quiero agradecerles por el apoyo que hemos recibido de parte de ustedes, su generosidad es un impulso constante para que nosotros realicemos nuestro trabajo, aportando con un granito de arena para conseguir un mundo más justo y más solidario con los niños y niñas.

Beste vrienden van de Bennekomse parochie
Namens het hele team van Enda El Alto, evenals de meisjes en tieners die deelnemen aan onze programma’s, wil ik u bedanken voor de steun die we van u hebben ontvangen. Uw vrijgevigheid is een voortdurende stimulans voor ons om ons werk te blijven doen; een steentje bijdragen om een meer rechtvaardige en meer solidaire wereld te bereiken met de jongens en meisjes.

Op de kaart staat: We kunnen het verleden niet veranderen, maar we kunnen wél kansen en hoop bieden aan de meisjes, jongens en kwetsbare tieners.
Vanuit ENDA El Alto wensen we u een gelukkig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!!!!!

Con afecto
Met genegenheid

Patricia Beltran
Coordinadora
El Alto – La Paz – Bolivia