expositie ‘wat raakt, verbindt’

parochie-expo-2016-poster-317Op zaterdag 1 oktober heeft pastoor Henri ten Have de expositie ‘wat raakt, verbindt’ in de R.K. Joh. de Doperkerk, Wageningen geopend. Dit is een expositie van creatieve kunstuitingen gemaakt door parochianen uit de 10 locaties van de Z. Titus Brandsma Parochie. Een expositie van en voor de parochianen, met als doel elkaar beter te leren kennen en met elkaar in gesprek te raken. Want, wat raakt, verbindt.

De afgelopen maanden hebben de Jaarthemagroep van de Z. Titus Brandsma parochie en de Expositiegroep van de R.K. Joh. de Doperkerk Wageningen regelmatig, via het kerkblad Titus Breed, parochianen uitgenodigd deel te nemen aan deze expositie. Elke vorm van kunstuiting was welkom. Het resultaat is een grote verrassing en zeker de moeite waard om te bewonderen.

De expositie is elke zaterdagmiddag in oktober van 14.00 tot 16.30 uur en rondom de vieringen op zondag te bezoeken. Op woensdagavond 12 oktober om 19.30 uur is er een vesperviering rondom de expositie m.m.v. leden van het Johanneskoor en op zondag 30 oktober wordt de expositie feestelijk afgesloten tijdens de Titusviering in Wageningen.

Kom naar de expositie en laat u raken en verbinden.