Gezinsviering met Alexanderschool op 4 november

Op zondag 4 november is er de jaarlijkse gezinsviering met de Alexanderschool om 10.30 uur in de MVR-kerk aan de Heelsumseweg. Veel kinderen van school zullen een bijdrage leveren aan deze viering, die als thema heeft “Heb je even tijd?
Hoe vaak zeggen wij het niet: “ik heb nu geen tijd!” Op deze zondag nemen we de tijd om er met z’n allen een mooie viering van te maken, samen met pastor Hans Lucassen en kinderkoor Eigenwijs. We delen samen Turks brood en iedereen is welkom om mee te doen, van jong tot oud! De tweede collecte is dit jaar voor Terre des Hommes en uitgekozen door een aantal kinderen en Mariëtte.
Na afloop mogen de kinderen net als vorige jaren bolletjes planten in de bloembak voor de kerk.

Een heel groot kinderkoor zou mooi zijn om de viering extra feestelijk te maken!  Wie komt er speciaal voor deze viering meezingen met kinderkoor Eigenwijs? Kinderen vanaf groep 3 zijn welkom. Je mag natuurlijk bij het kinderkoor blijven als je het leuk vindt, maar je mag ook alleen deze viering meezingen.
De repetities zijn op dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur op de Alexanderschool in het lokaal van Karin.
Dirigente Matty Huls is ook op zoek naar ouders/leerkrachten die voor deze viering een combo willen vormen om het kinderkoor te begeleiden.

Allemaal van harte welkom op 4 november!
Werkgroep Identiteit St. Alexanderschool