Kerkproeverij – wie neem jij mee naar de kerk?!

Kerkproeverij op zondag 15 september in de MVR Bennekom.
Wie neem jij mee naar de kerk?!

De Kerkproeverij is een initiatief van de protestantse en katholieke kerken in Nederland. De bedoeling van de Kerkproeverij is om te ervaren hoe een viering in een kerk in z’n werk gaat en wat een viering met je doet. Veel mensen zijn op zoek naar zingeving, voelen zich eenzaam of hebben het gevoel de prestatiedruk niet meer aan te kunnen. Dan is het goed om te weten dat vieringen die in een kerk gehouden worden, momenten zijn om tot rust te komen, om inspiratie te ontvangen, om je niet meer eenzaam te voelen of simpelweg te ervaren dat je er mag zijn, zonder enige druk van buitenaf.

Onze geloofsgemeenschap organiseert de Kerkproeverij op zondag 15 september om 10:00 uur. Pastor Hans Lucassen en de liturgiegroep van het koor Arsis hebben een inspirerende viering voorbereid met als thema: ‘Geloven met je hart’. Je bent van harte welkom.

Misschien ken je iemand die nooit (meer) in de kerk komt, het wel zou willen maar opziet tegen de eerste stap. Of iemand die je wilt laten ervaren hoe een viering in onze kerk eraan toe gaat. Als je iemand uitnodigt om mee te gaan, wordt het voor de ander makkelijker om te gaan! Achter in onze kerk liggen uitnodigingskaartjes die je kunt geven aan mensen die je een viering in onze kerk toewenst.

Na afloop van de viering is er de mogelijkheid tot een rondleiding in de kerk en kan er met een kop koffie of thee nagepraat worden.

 

De overige kerken in Bennekom houden de Kerkproeverij op 29 september.