Tekstschrijver en Technisch redacteur gezocht

De kracht van de bijbel is het woord dat tot ons komt via verhalen, gedichten of wijsheden. Mooie verhalen, de verhalen die hoop, troost of energie geven of die ons inspireren.

De PR-groep wil op zoek gaan naar die mooie, en mogelijk inspirerende, verhalen. Wij hoeven ze alleen maar op te zoeken en daar vorm aan geven zodat iedereen ze kan horen of lezen. Verborgen verhalen zijn vaak dichtbij te vinden in onze geloofsgemeenschap.

De PR-groep is daarom op zoek naar een:

  • Tekstschrijver/ journalist.
    Voor het vinden en vertellen van verborgen verhalen zoeken we versterking. Vind jij het leuk om te schrijven, of met mensen praten en daarbij de mooie woorden te vinden of groepen te stimuleren hun bijdrage te leveren? Meld je dan!
  • Technisch redacteur.
    Op dit moment is Jos Jansen is de enige persoon die deze functie uitoefent. En dan zowel voor het NieuwSblad als voor het insturen van stukken naar TitusBreed. Dat maakt ons te kwetsbaar. Wij zoeken dan ook iemand die dit soort werk ook kan. Je moet handig zijn met tekstverwerken, PDF documenten, of het opmaken van teksten.

Lijkt je dat wat, neem dan contact op met de coördinator van de werkgroep: Hans Wilmink of stuur een mail naar prgroep@rkkerkbennekom.nl. 
Misschien denk je ‘ik wil best schrijfwerk verrichten, maar heb geen zin/tijd in vergaderen’. Ook in dat geval maken we graag gebruik van jouw diensten!

De PR-groep

Meer info over de PRgroep: zie: PR Groep op de werkgroepen pagina op deze website.