Arsis zoekt leden… en een pianist(e)

Arsis is één van onze koren. Zij zingt voornamelijk tijdens vieringen (ongeveer 1 keer per maand), en daarnaast zingt zij regelmatig voor bejaarden en hulpbehoevenden in Opella locaties Bennekom. Onder andere tijdens kerst en dat wordt zeer op prijs gesteld.
Het repertoire is voornamelijk Nederlandstalig, hoewel de Engelse taal niet wordt gemeden. Het is gebaseerd op jongerenkoor repertoire, maar ook stukken van Oosterhuis, moderne en klassieke kerst- en paasnummers, en – sinds kort – stukken van de beroemde componist John Rutter.
Arsis kan nog heel goed leden gebruiken èn een pianist(e).
Ze repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de kerk. Uiteraard mag je altijd een van de repetitieavonden komen bezoeken. Misschien vind je het leuk om in een koor te zingen en misschien past het koor Arsis goed bij jou! Ook is het koor dringend op zoek naar een pianist(e) voor de begeleiding van het koor. 
Ben je daarin geïnteresseerd, neem dan snel contact met ze op.

Voor meer info, bezoek de website: www.arsisbennekom.nl of neem meteen contact op met de voorzitter Peter Wijngaard, 0318 417 670, info@arsisbennekom.nl.