Kinderkerk Bennekom 23 juni

Kinderkerk in onze kerk. Voor alle leeftijden, in het bijzonder voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Op zondag 23 juni is het weer zover, de volgende Kinderkerk in Bennekom in onze MVR kerk. We gaan weer samen ontdekken, samen bidden en samen eten, dit keer rond het thema Gods Schepping.
De zomer staat weer voor de deur, scholen gaan dicht voor de zomervakantie, en we gaan met z’n allen weer genieten van onze vrije tijd. De meesten vertrekken naar het buitenland, anderen zoeken een plekje in eigen land of vermaken zich rondom het huis. Wat zien we dan wel niet allemaal om ons heen van de mooie dingen in de natuur. Daar gaan we het deze middag over hebben, “Gods Schepping” en hoe wij daar mee om moeten gaan.

We gaan “Gods Schepping” samen ontdekken, met activiteiten en samen bidden en natuurlijk samen eten. Het belooft weer een spannende en verrassende middag te worden. We hopen op mooi weer zodat we ook buiten activiteiten kunnen doen!
We beginnen om 16.00 uur met de ontdekactiviteiten, daarna horen en praten we over het scheppingsverhaal uit de Bijbel, waarna we eindigen met een gezonde maaltijd. Alle vriendjes, vriendinnetjes en (groot)ouders, iedereen is welkom!
Aanmelden wordt op prijs gesteld i.v.m. het eten. Als je een dieetbeperking hebt, kun je dat doorgeven: kinderkerk@rkkerkbennekom.nl
Rond 18.00 uur vertrekken we dan weer naar huis.
We hopen jullie allemaal op 23 juni weer bij de Kinderkerk te zien in de RK kerk in Bennekom.
Groetjes,
werkgroep Kinderkerk Bennekom,
Brigitte, Conny, Jiwon, Lana, Pieter en Sarah.

Kinderkerk doen we samen, samen ONTDEKKEN, samen VIEREN, samen ETEN.

Dus neem gerust vriendje, vriendinnetje, vader, moeder, opa en of oma mee.