Parochiedag 2023 – verslag

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Parochiedag! Een dag met prachtig weer, een mooie viering met een prachtig thema: ‘Iedereen is welkom’, een heel groot koor met twee dirigentes op het liturgisch centrum, en veel mensen in de kerk. John Veraa werd na de viering uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. Tijdens de koffie met lekkers en de heerlijke lunch werden er door veel mensen plannen en ideeën bedacht voor een mooier kerkplein, om onze kerk beter zichtbaar te maken. Er was ook een quiz over de Vereniging MVR, die dit keer de organisatie van Parochiedag voor haar rekening had genomen. De quiz werd gewonnen door Gilles Ampt. Piet Muilwijk won de verloting van de Paaskaars. Tot slot werd de statafel op het terras onthuld, die door Iraanse vrouwen uit de crisisnoodopvang en AZC van prachtig mozaïek is voorzien. Een mooi initiatief van Nicole Bischoff!
De druif, een eerste gift voor het nieuwe kerkplein, is in een pot op het kerkplein gezet.

Het liturgieboekje kunt u hier (nog eens) lezen.
Evenals de overweging van G. Ampt (pdf bestand).
En natuurlijk zijn er Foto’s Parochiedag 2023 (opent in nieuw venster, in Dropbox). Met dank aan Henny de Nijs en Rita Karsten voor de foto’s.

vrijwilliger van het jaar 2023: John Veraa

Foto’s

En natuurlijk zijn er Foto’s Parochiedag 2023 (opent in nieuw venster, in Dropbox). Met dank aan Henny de Nijs voor de foto’s.