Verslag Vlegeldag 2019

Woensdag 28 augustus was het weer zover, Vlegeldag in Bennekom en dan natuurlijk ook “feest” op ons kerkplein.
Traditiegetrouw was het weer schitterend weer, warm, warmer, warmst !!! De “Vlegels” hebben het weer gezellig druk gehad om het weer super gezellig te maken en dat is met de hulp van heel veel parochianen weer prima gelukt.
En dat moet worden gezegd, het was overweldigend, veel taarten zijn er gebakken (van een topkwaliteit ), actieve koffie/thee schenksters en zeer goede verkopers(sters) voor de kleding, boeken en andere artikelen. Zaterdagmiddag 24 augustus had Janneke met haar hulpen al een voorpretje met de verkoop van de eerste klas tweedehands kleding en met een prima resultaat.

Woensdag was het de hele dag een gezellig komen en gaan van het publiek. Er was een grote partytent neergezet waaronder men heerlijk wat kon drinken en snoepen van al het lekkers. Ook was er dit jaar een muzikanten duo die voor de vrolijke noot zorgden. Ook de kerk was in orde gebracht, zodat men daar rustig in kon rondwandelen om het een en ander te bezichtigen of in de banken kon gaan zitten voor gebed of rust, met op de achtergrond mooie muziek van Maria liederen.

De opbrengst van dit alles was weer naar volle tevredenheid. Janneke met “Boetiek Maria” 450 Euro en de andere artikelen gezamenlijk 343 Euro.Met de kosten eraf een totaal van een kleine 700 Euro !!!
Moe, maar voldaan hebben we deze dag afgesloten.

Rest mij, namens de “Vlegels” een iedereen van harte te bedanken, de “opbouwers” en de “opruimers” van deze dag en alles wat daar tussen zit. We zijn super trots op jullie allemaal! We hopen er volgend jaar weer net zo tegen aan te gaan.

Een groet van alle “Vlegels”,
Pieter Boers.