Voedselbank-actie, doet u mee?

Binnenkort start weer de Voedselbank-actie van een aantal kerken in Bennekom (waaronder onze MVR-geloofsgemeenschap). In het kader van de actie worden ingezameld: houdbare (!) voedingsmiddelen en toiletartikelen, zoals shampoo of handzeep. De spullen worden later uitgereikt aan mensen die deze spullen goed kunnen gebruiken.
Als medeparochiaan kunt bij de actie meedoen met uw donaties. Doneren van voedingsmiddelen of toiletartikelen kan in de kratten die u achter in de kerk vindt na afloop van de zondagse vieringen. Inleveren van spullen kan ook doordeweeks tijdens de parochiewacht, van 10.30 tot 11.30 uur, in de Torenzaal.
Mocht u in plaats van voedingsmiddelen of toiletartikelen liever geld willen doneren, dat kan ook. U kunt uw met geld gevulde envelop dan in de Caritas-brievenbus achter in onze kerk doen. De Caritas-brievenbus draagt tijdens de voedselbank-actie het bekende logo van de Voedselbank-actie. Vermeld op uw envelop dan Voedselbank-actie.
U kunt uw financiële bijdrage ook overmaken via onze bankrekeningnummer: NL68 RABO 0157 6511 85, t.n.v. PCI Heilige Titus Brandsma. Vermeld bij uw overboeking dat het om gift Voedselbankactie MVR-Bennekom gaat. De Caritas-werkgroep zorgt er dan voor dat uw geld bij de Voedselbank-actie terecht komt.
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.
Meer informatie is te verkrijgen via Arno de Bruin (M: 06-42683518/E: ArnodeBruin@DeUil.nl).