Vrijwilligersmiddag en vrijwilliger van het jaar 2018

Tijdens de vrijwilligersmiddag op zondag 24 juni maakte de voorzitter van de locatieraad, Peter Wijngaard, bekend dat Jos Jansen vrijwilliger van het jaar 2018 is geworden. Grote waardering werd uitgesproken voor al het werk dat Jos verricht, met name op het vlak van communicatie binnen onze geloofsgemeenschap. Voor Jos was dit een complete verrassing. ‘ Ik had dit totaal niet verwacht’, zei hij na afloop.

De vrijwilligersmiddag werd door een 50-tal vrijwilligers bezocht. Het was droog, rond de 18 graden en licht bewolkt. Was er in voorgaande jaren een High Tea, dit jaar was het thema ‘Spaanse Tapas’. Er was een zeer uitgebreide tafel met veel lekkers, zoals kleine pittige pizzaatjes, gamba’s, Spaanse worst en kazen en stokbrood. De aanwezigen zaten gezellig in de parochiezaal of in de tuin. De sfeer was ontspannen, er werd lekker gegeten en de wijnen en het bier waren opperbest.

De vrijwilligersmiddag wordt elk jaar georganiseerd door de locatieraad MVR Bennekom om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Zonder vrijwilligers zou onze geloofsgemeenschap niet kunnen functioneren!

Hans Wilmink
Juni 2018