Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • za
  20
  apr
  2024

  Musical Koemi 'wie is mijn naaste'

  09:30 - 16:30 uur

  Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17 in Wageningen

  Op zaterdag 20 april komen de spelers van het musicalgezelschap Koemi naar de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Zij spelen dan de musical “Wie is mijn naaste?”. Alle kinderen die wonen binnen het gebied van de parochie Heilige Titus Brandsma (Wageningen, Ede, Lunteren, Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Oosterbeek, Doorwerth, Renkum, Heelsum), zijn uitgenodigd om zelf in deze musical mee te spelen.

  Stel je eens voor; je wordt zomaar op straat overvallen en daarbij zo hard geslagen dat het de vraag is of het nog wel goed met je komt. Wie komt je dan helpen? Vrienden? Toevallige voorbijgangers? Soms komt er hulp uit een onverwachte hoek …. .
  Deze musical laat kinderen en volwassenen nadenken over de vraag hoe je een ander kunt helpen.

  Kinderen die in deze musical mee willen spelen zijn welkom op zaterdag 20 april om 9.30 uur om samen met de spelers van Koemi hun rol in te studeren. De opvoering van de musical is van 15.30-16.30 uur voor familieleden en andere geïnteresseerden.

  Wil je meedoen? Geef je dan op via wageningen@pztb.nl . Bellen naar het secretariaat van de RK kerk Wageningen kan ook: (0317) 747111 (dinsdag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur). We vragen de kinderen om een eigen lunch mee te nemen. Voor drinken en tussendoortjes wordt gezorgd.

  De deelname voor kinderen, en het bijwonen van de voorstelling door familieleden, vrienden en overige geïnteresseerden, is gratis. Om de kosten te drukken, is een vrijwillige bijdrage altijd welkom. Die kun je doen in de collectebus die daarvoor klaarstaat, of digitaal via een QR-code.

  Heb je nog vragen of wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact op met wageningen@pztb.nl of kijk op www.titusb.nl / titusb/koemi