Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • zo
  25
  sep
  2022

  Parochiedag

  Kerkplein en Torenzaal

  Omdat Corona nog steeds niet de wereld uit is moeten we voorzichtig zijn en alert blijven. Desondanks gaan we dit jaar toch weer gezellig Parochiedag vieren. We hadden een beetje gehoopt dat dat al in de nieuwe Parochiezaal zou plaatsvinden maar zoals u weet heeft de bouw van verschillende kanten wat hinder ondervonden en heeft daardoor vertraging opgelopen. Dus doen we maar weer vanouds in Torenzaal en op kerkplein.
  De Parochiedag is dit jaar – zoals eigenlijk elk jaar – eind september en wel op zondag 25 september. Die dag zal weer beginnen met een mooie liturgische viering verrijkt met zang van de diverse koren. En daarna een gezellig samenzijn met koffie, thee en koek, en een drankje ter afsluiting (naar goed Katholiek gebruik). Ook de Paaskaars willen we weer verloten, dus lootjes zullen te koop zijn op de zondagen daaraan voorafgaand en in ieder geval ook op de dag zelf.
  En omdat we nog geen aparte vrijwilligersmiddag hebben kunnen houden, zal dan op deze dag de vrijwilligster of vrijwilliger van het jaar worden gekozen. Wij weten al wie het wordt, maar het blijft natuurlijk spannend.
  We zijn uiteraard nog op zoek naar mensen die wel iets willen bakken of maken voor bij de koffie. Wil u dat, geef het dan even door aan de locatieraad, of op het invulschema achterin de kerk. Bij voorbaat onze hartelijke dank.
  De MVR locatieraad