KVG seizoen 2021-2022

Beste dames van het KVG,

Het komende KVG jaar gaan we weer met goede moed tegemoet en daarom hopen wij u allen op maandagavond 13 september te ontmoeten bij onze openingsdienst en ALV. Dit vindt beiden plaats in onze kerk en kan dus volgens de coronaregels plaatsvinden.

Het jaarprogramma is grotendeels overgenomen van het afgelopen jaar met een enkele aanpassing in een lezing. U kunt het allemaal rustig doorlezen als u weer de jaarlijkse grote envelop van ons ontvangt met het programmaboekje en o.a. ook de vergaderstukken voor de ALV en de adreslijsten.

Of we ons jaarprogramma kunnen uitvoeren zoals gepland, is natuurlijk afhankelijk van de corona ontwikkelingen. We zullen u weer tijdig op de hoogte brengen bij wijzigingen, net als afgelopen jaar. Onze eerste bijeenkomsten zullen uit voorzorg plaatsvinden in de kerk zodat we daar beter rekening kunnen houden met de 1,5 meter afstand.
Een kort overzicht van bijeenkomsten die we voor u hebben samengesteld:

  • Lezing 100 jaar Melania en 50 jaar KVG-Melania
  • Lezing over Onderwijs vroeger en nu
  • Lezing over Engelen in de Kunst
  • Lezing over Voeding voor ouderen
  • Lezing over reddingshonden
  • Lezing over Byzantijnse kerken
  • en natuurlijk onze vaste Kerst-, koffie-, en misschien ook knutselbijeenkomsten.

Bent u geen lid maar ziet u hier wel een leuke lezing tussen staan? Dan bent u van harte welkom om die lezing bij te wonen! Wilt u zich dan wel vooraf aanmelden via onze website of dit door (laten) geven aan iemand van het bestuur? De kosten bedragen dan 3 euro.

Bestaande leden mogen natuurlijk ook vriendinnen meenemen om een keer een lezing bij te wonen. Misschien vinden ze het wel zo gezellig dat ze meteen lid gaan worden.
Wij zijn namelijk ook op zoek naar nieuwe leden!
Dames die de intentie hebben lid te worden, zijn van harte welkom en mogen altijd eerst een avond komen “proeven” aan de sfeer en kennismaken met ons KVG.

Wij zijn er klaar voor en wensen u, maar ook onszelf, een mooi KVG jaar.
Namens het KVG bestuur,
Inge Wijngaard en Henny de Nijs