Rusland reis

Tatjana Polman, onze Russische plaatsgenote, organiseert al 25 jaar reizen op maat naar Rusland. Zij is ook onlangs bij het KVG geweest met een lezing over Anna Palowna. Tijdens deze lezing kwam al ter sprake dat er vermoedelijk wel interesse is om onder haar deskundige leiding Rusland te bezoeken; Moskou, Sint Petersburg en de Hermitage en verder wat de deelnemers willen zien. 8-10 of 12 dagen, dat staat nog niet vast. Prijs is ongeveer 1500,00/1600,00 euro per persoon, incl. alle maaltijden.

Mocht u interesse hebben dan kunt u mij mailen: Janneke59postma@gmail.com

Wie is Tatjana Polman – Gorlova
tatjana-polmanTatjana-polmanTatjana woont zo’n dertig jaar in Nederland maar is geboren en getogen in Sint Petersburg en begeleidt al 25 jaar reizen. In Sint Petersburg heeft ze de geschiedenis van de Russische cultuur in Sint Petersburg bestudeerd en in Nederland studeerde ze kunstgeschiedenis.
Tijdens haar lezingen zet ze de Nederlands – Russische betrekkingen in historisch perspectief, spreekt ze over de verschillende volkeren van de Russische Federatie, werpt ze licht op het ontstaan en uiteenvallen van de Sovjet-Unie en belicht ze Russische sprookjes.Haar ervaring en kennis zorgen er voor dat niet alleen de toeristische hoogtepunten aan bod komen maar ook dat u deelgenoot wordt van de grote kennis van Tatjana.
(informatieve tekst T. Polman gekopieerd van website https://www.eurocult-lito.nl)

http://www.gorlova.nl/ voor info over Tatjana Polman – Gorlova