Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • di
  19
  mei
  2015

  Maria-zieken bedevaart

  09:00 - 16:00 uur

  Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Renkum

  Op dinsdag 19 mei wordt in de kerk van Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Renkum voor de 59ste keer de jaarlijkse Mariabedevaart gehouden.
  Het dagprogramma bestaat uit een plechtige eucharistieviering, de ziekenzegening, een processie en de Mariahulde die wordt verzorgd door kinderen van de Don Boscoschool te Renkum. De dag wordt besloten met een plechtig lof. Niet alleen zieke mensen, maar iedereen kan deelnemen.
  U bent welkom vanaf 9.30 uur en de dag wordt omstreeks 4 uur afgesloten. De kosten bedragen € 12.= per persoon. Daarvoor wordt de dag verzorgd met koffie bij ontvangst, een lunch, en in de middag thee met cake. Met dieetwensen wordt rekening gehouden en op verzoek zijn hulmiddelen voor zieken beschikbaar (bedden, rolstoelen e.d.). Alleen in de middag deelnemen (vanaf ca 1.30 uur,) is mogelijk voor de onderdelen Mariahulde en processie, plechtig lof en sluiting. De lunch vervalt dan, en de kosten zijn 5,00 €.
  In veel deelparochies zijn er contactpersonen, waar U terecht kunt voor informatie en opgave; t.z.t. maken die zich bekend op informatieborden in de kerk. Natuurlijk kunt U zich ook op eigen gelegenheid s ‘morgens bij de kerk melden.
  Voor nadere informatie kunt U ook terecht bij:
  Carla Wilk, tel. 0317 317688 of
  Sandra Waaijenberg, tel. 0317 315036 .