Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • di
  03
  nov
  2020

  Online (thema) bijeenkomst ‘wat zijn de waarden van parochies die groeien’

  20:00 uur

  alleen Online via Zoom

  Uitnodiging: themabijeenkomst ‘wat zijn de waarden van parochies die groeien’

  In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, is het niet mogelijk om deze bijeenkomst (in Rhenen – De Gedachteniskerk) fysiek bij te wonen. U kunt wel online deelnemen via deze link 
  Meeting ID: 815 8856 4633, Passcode: 069458

  Aanmelden is niet nodig. Om 19.30 uur gaat de Zoonlink open en om 20.00 uur start de bijeenkomst.

  Inmiddels zijn we alweer aan de vijfde Thema-avond toegekomen in het kader van parochierevitalisatie. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 3 november en gaan over de vraag: ‘Wat zijn de waarden van parochies die groeien, die een cultuuromslag maken van onderhoud naar missie?

  Hoe zien we dit in onze eigen parochie? Onder leiding van Tim Schilling en Mirjam Spruit van het Centrum van Parochiespiritualiteit willen we graag hierover met u van gedachten wisselen.

  We hopen dat u – mocht u misschien nog niet eerder hebben deelgenomen aan eerdere themabijeenkomsten dat we uw belangstelling kunnen wekken met deze terugblik (klik hier) op de vorige keer. Het zou het namelijk mooi zijn als velen van u deze avond aansluiten: deze avond gaat over verschillende waarden die op een breed terrein van kerk-zijn van toepassing kunnen zijn. Wij denken dat een of meer van deze aspecten u zullen aanspreken. Zowel de nadruk op weekendvieringen als het zijn van een betekenisvolle gemeenschap komen aanbod. Met in het verlengde van deze waarden Gastvrijheid en het uitnodigende karakter van het kerk-zijn.

  De bijeenkomst zal wederom plaatsvinden in de Gedachteniszaal in Rhenen (Herenstraat 82), inloop 19.30 u/ start 20.00 u.
  We kunnen maar met een beperkt aantal personen samenkomen, daarom vragen wij u om u aan te melden als u komt. Liever online meedoen? Dat kan ook!
  Meer informatie of aanmelden: titusvernieuwt@pztb.nl . Aanmelden voor online deelname is niet verplicht. U kunt via het mailadres de Zoomlink opvragen als u overweegt om mee te willen doen aan de online-bijeenkomst.