Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • wo
  25
  dec
  2019

  Kerstinloop Bennekom op 25 december: een warm welkom voor iedereen!

  de Brink en MVR kerk

  Op eerste kerstdag, 25 december, wordt onder verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken Bennekom een kerstinloop georganiseerd. Groot en klein, oud en jong, alleengaand of met het hele gezin, iedereen is van harte welkom om samen kerst te vieren. Er wordt om elf uur feestelijk gestart in de Brink, bij de Brinkstraatkerk, met iets te drinken en gebak. Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten door in gesprek te gaan of deel te nemen aan een of meer activiteiten. Er wordt een kerstverhaal verteld, er is een orgelconcertje, de Kerststal in de MVR-kerk kan worden bezocht en er is ook tijd om met elkaar een gezelschapsspelletje te spelen. Er is omstreeks 13.00u een lunch en aan het einde van de dag, vanaf omstreeks 16u30, zal een koud/warm buffet geserveerd worden. Het hele programma duurt tot 18.00u.
  ‘Inlopen’ betekent dat u kunt komen wanneer het schikt en dat u net zo kort of lang kunt blijven als u wilt. De deur staat steeds voor iedereen open (ook voor niet-kerkleden); u bent allen van harte welkom!
  Meedoen is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld.
  Voor het gezamenlijke koud/warm buffet is aanmelding gewenst vóór 15 december via onderstaand e-mailadres, telefoonnummer of de lijst in de parochiezaal. Aanmelden geldt alleen voor het buffet; voor de rest van de dag hoeft u zich niet aan te melden.
  Wanneer vervoer een probleem is, kunt u gehaald en/of gebracht worden (ook dit kunt u doorgeven via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer).
  Voor het aanmelden voor het buffet en/of voor meer informatie kunt u contact opnemen:
  e-mail: kerstinloop.bennekom@gmail.com; telefoon: 0318-636863 (fam. Donkersteeg).

  U bent van harte welkom!

  Kunt u een taart bakken?
  Op het prikbord in de parochiezaal komt een lijst te hangen waarop u kunt aangeven als u één of meerdere taarten wilt bakken (en hoeveel personen hiervan kunnen gaan smullen). U kunt deze informatie ook via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer doorgeven.
  Alvast bedankt!

  Namens de Raad van Kerken Bennekom en de pastoraatsgroep MVR,
  Hans Westendorp en Hermine Wilmink