Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • za
  02
  mrt
  2019

  Opening vastenexpositie Wageningen

  14:00 uur

  St.Johannes de Doper en Verrijzenis des Heren kerk te Wageningen

  In de St.Johannes de Doper en Verrijzenis des Heren kerk te Wageningen wordt sinds vele jaren een kunstexpositie georganiseerd tijdens de veertigdagentijd. Deze expositie is bedoeld voor alle parochianen van de TitusBrandsmaparochie, voor andere belangstellenden en iedereen die zomaar wil binnenlopen. De leden van de expostiegroep hebben Myriam Hazelzet uit Renkum uitgenodigd om te exposeren. Haar werk kan omschreven worden als ´iconen´van een onzichtbare wereld’. Haar inspiratiebronnen zijn de Bijbel, dromen en het leven. Haar werk omvat een breed scala aan schilderijen.
  Op zaterdag 2 maart 2019 wordt om 14.00 uur de vastenexpositie geopend door Hadewych Klaassen, de nieuwe voorzitter van de Locatieraad Wageningen in aanwezigheid van Myriam Hazelzet. U bent van harte uitgenodigd.
  De expositie is te bezoeken elke zaterdag van 2 maart t/m 13 april van 14.00 tot 16.30 uur en rondom de vieringen in de kerk aan de Bergstraat 17.

  Op 13, 20 en 27 maart, 3 en 10 april wordt van 19.00 tot 19.30 uur een oecumenische vesper gehouden in genoemde kerk, geïnspireerd op de expositie. De voorgangers zijn: 13 maart Jeannette den Ouden, 20 maart Toine Sterk, 27 maart Nico Sjoer, 3 april Guido Dieteren en op 10 april Marc Jan Schouten. De samenzang wordt ondersteund door leden van het Johanneskoor.
  Laat u inspireren gedurende de veertigdagentijd!