Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • za
  19
  jan
  2019

  Musical Jona

  RK kerk Wageningen

  Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en wil jij schitteren in een musical? Ja, natuurlijk! Meld je dan aan om mee te doen met de musical Jona op zaterdag 19 januari 2019 in de RK-kerk in Wageningen.

  Jona, ja die Jona van de wallevis ….. Jona is een profeet en wordt geroepen door God om op pad te gaan naar Ninevé. Deze stad met zijn slechte koning doet alles wat niet mag en moet hartig toegesproken worden door Jona. Hij ziet dat echter niet zitten en gaat de hele andere kant op. Jona komt op zijn weg stoere zeelui tegen, krabben die hem weer de goede kant op sturen, maar ook de koning en de rovers van Ninevé.

  In één dag studeert De Vliegende Speeldoos met jou deze musical in. ’s Avonds treedt je op voor je ouders, opa’s en oma’s en alle andere mensen die jou graag willen zien stralen! Op de website van De Vliegende Speeldoos kun je al een paar foto’s zien van een eerdere voorstelling devliegendespeeldoos.com/fotos-en-video/, maar ook een filmpje van de musical Esther die november 2016 in de parochie op de planken is gebracht.

  Als je 6 jaar of ouder bent dan verwachten we je om 13.00 uur in de RK kerk in Wageningen. Als je 4 of 5 jaar bent, dan ben je om 15.00 uur welkom. De spelers van de Vliegende Speeldoos geven eerst uitleg over de musical en het finale lied wordt samen geoefend. Daarna ga je met je leeftijdsgenootjes aan de slag om jouw eigen scene te oefenen en je eigen kostuum compleet te maken. Ondertussen geniet je van lekkere versnaperingen en een feestelijk avondmaal. Natuurlijk is er een generale repetitie om zeker te weten dat je alles goed weet. En dan om 19.00 uur: licht uit en spot aan!

  Natuurlijk doe jij mee!!! Meld je snel online aan via dit formulier of stuur een mailtje naar: musical@pztb.nl . Je ontvangt begin januari een brief met alle informatie over de dag zoals aanvangstijd en welke kleding.

  PS: Op 9 januari 2019 wordt tijdens de kindercatechese door pastoor Ten Have ook aandacht besteed aan de profeet Jona. Je bent welkom in de RK kerk van Renkum (Dorpsstraat 1) van 14.30 – 15.30 uur.

   

  Deze info staat ook op de titusbrandsma website: https://www.ztitusbrandsmaparochie.nl/algemeen-nieuws/678-musical-jona