Activiteitenkalender

Activiteiten Informatie

 • di
  16
  okt
  2018

  Wereldmaaltijd op wereldvoedseldag

  18:00 uur

  Parochiezaal MVR Bennekom

  Wereldwijd wordt jaarlijks op 16 oktober in het kader van de Wereldvoedseldag aandacht besteed aan de wereldvoedselverdeling.
  Sinds drie jaar organiseert de oecumenische werkgroep sobere maaltijd in dat kader ook een wereldmaaltijd. De wereldmaaltijd maakt ons weer opnieuw duidelijk dat de voedselproductie en voedselconsumptie niet in evenwicht verkeert. Op onze aardbol wordt voldoende voedsel voor iedereen geproduceerd en toch is er honger. Tijdens de maaltijd staan we stil bij onze eigen keuzen en wat we zelf heel direct kunnen bijdragen aan een minder verspillend voedselpatroon. We hebben weer een mooi programma bedacht. Ook dit jaar gaat uw vrijwillige bijdrage aan de maaltijd naar de Voedselbank in Ede.

  Graag ontmoeten we u dinsdag 16 oktober, 18 uur in de parochiezaal van de katholieke kerk aan de Heelsumseweg 1 in Bennekom.

  U kunt zich tot 15 oktober aanmelden door een email te sturen naar Nicole Bischoff (nicolebischoff@telfort.nl) of te bellen naar Truus Appelman 0318-414943 of Leni Muilwijk 0317-419717.