Mini-conferentie Missionaire Parochie

In evenementenlocatie De Basiliek in Veenendaal wordt op 25 maart 2023 de mini-conferentie Missionaire Parochie gehouden, met als thema ‘Hier ben ik’. Precies een jaar na de succesvolle gelijknamige conferentie in Breda is er opnieuw een gelegenheid om bijeen te komen voor een dag van inspiratie en ontmoeting.

Van harte uitgenodigd is iedereen die verlangt de weg naar een missionaire parochie in te slaan, op die weg verder te gaan, of die simpelweg nieuwsgierig is naar het gedachtegoed van de missionaire parochie. Welkom dus aan parochianen, vrijwilligers en bestuursleden, aan bisschoppen, priesters en diakens, aan pastoraal werkers, catechisten en pastoraal assistenten.

Bouwen aan een missionaire parochie kan niemand alleen. De organisatie moedigt mensen daarom aan bij voorkeur in groepen te komen, met medeparochianen, om op deze manier het hoogst mogelijke rendement uit de dag te halen. Er zal iemand van de pastoraatsgroep van de MVR-geloofsgemeenschap aanwezig zijn.

De aanmelding is geopend!
Aanmelding wordt aangeraden vóór 1 februari vanwege de vroegboekkorting en geschiedt via de website https://missionaireparochie.nl/mini-conferentie-missionaire-parochie waar u ook alle informatie over de dag vindt. Bij parochie kunt u “MVR” invullen.

voor meer info: website Aartsbisdom/mini-conferentie Missionaire Parochie
en hier: https://missionaireparochie.nl/