“Zij heeft een verhaal”: Vrouwen, praat mee

​Paus Franciscus heeft dit najaar een bijzondere stap gezet. In het synodale proces 2021-2023 worden de gelovigen om raad gevraagd voor de toekomst van de kerk en de wereld. Franciscus nodigt daarbij nadrukkelijk ook vrouwen uit. Het Netwerk Katholieke Vrouwen (NKV) heeft deze uitnodiging van harte aangenomen en zal zich in dit proces de komende maanden inzetten voor het ophalen van verhalen en verlangens van vrouwen rond de Rooms-Katholieke Kerk.

Als het goed is hebt u erover gelezen op pag. 5 van Titus Breed.  (zie afbeelding of TitusBreed)

Op maandagavond 17 januari lanceerde het Netwerk Katholieke vrouwen het synodeproject ‘Zij heeft een verhaal’ in een digitale talkshow.

Ruim 1800 vrouwen vulden tot nu toe de vragenlijst in met hun wensen en verlangens over de toekomst van de katholieke kerk. Dit project van het Netwerk Katholieke Vrouwen (NKV) in het kader van de wereldwijde synode 2023 is halverwege de reactie termijn al een groot succes te noemen. Het project loopt van nog tot 31 maart.

Wilt u meepraten en informatie horen van o.a. voorzitter Maria van Diepen-van Schaijk? Op maandagavond 14 maart vanaf 19.45 uur bent u welkom in de Verrijzeniszaal in Wageningen (Bergstraat 17).

Meer info ook op de website van de RK kerk Wageningen:
Zij  heeft een verhaal….
meer info over Zij heeft een verhaal…