Sfeervolle lampionnetjes in het donker: Sint Maarten optocht 11-11-2022

Herfst in het land betekent ook dat de St. Maarten lampionnenoptocht zich bijna aandient. De optocht is op vrijdag 11 november om 17:15 uur.
De optocht is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar, maar oudere kinderen mogen natuurlijk ook gezellig meelopen.
De optocht begint direct om 17.15 uur op het plein bij de kerk aan de Heelsumseweg te Bennekom. Vervolgens lopen we in een lange stoet achter Sint Maarten op zijn paard naar het veld bij het Papenpad. Daar luisteren we samen naar het verhaal van Sint Maarten dat heel boeiend wordt verteld en uitgebeeld. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Zoals elk jaar is het ook nu niet de bedoeling om personenauto’s op het plein voor de kerk te parkeren. Het plein wordt vrijgehouden voor de start van de optocht. Parkeren bij Supermarkt Plus is een goede optie. Bij slecht weer zijn laarzen raadzaam (of wordt het binnen in de kerk gevierd).

Alvast een hele leuke Sint Maarten toegewenst!
Vindt je het leuk om mee te helpen met de organisatie van dit leuke evenement, neem contact met ons op! We zijn op zoek naar nieuwe leden.

Werkgroep Sint Maarten Bennekom
Organisatie: Miranda Meeuwsen, Sjoerd van Leersum, Conny van den Broek, Suzan Buitenhuis en Irene Hofstad
Email: SintMaartenBennekom@gmail.com