Kerkproeverij 9 oktober 2022

Op zondag 9 oktober verzorgen Hans Lucassen en het koor Arsis de Kerkproeverij-viering in onze kerk.
Misschien weet u nog van voorgaande jaren wat de bedoeling is van de Kerkproeverij:
u kunt mensen mee nemen naar de kerk die al lang niet meer of nog nooit in onze kerk zijn geweest. In een laagdrempelige viering met Hans Lucassen en Arsis kan kennis gemaakt worden met onze manier van vieren en kerkzijn.

Wie neemt u mee?
Een vriend, een buur, een familielid of een parochiaan die u al lang niet meer in de kerk heeft gezien? Iedereen is welkom!
Na afloop van de viering kan er met koffie of thee worden nagepraat. Het is ook mogelijk om na de viering een rondleiding door de kerk te volgen. Pastoraatsgroepleden, herkenbaar aan een badge, staan voor u klaar!

Het liturgieboekje is digitaal beschikbaar. Zie hiervoor onze webpagina met de liturgieboekjes.

De kerkproeverij wordt in diverse kerken van Bennekom gevierd. 
Meerdere kerken in Bennekom (VEG, RK, Wijk Oost, Wijk West, Christelijk Gereformeerd en de Brinkstraatkerk) organiseren op zondag 9 oktober een “Kerkproeverij”. Een landelijk project waar Bennekom bij aansluit.
De bedoeling is om dit jaar na de kerkdiensten, om 11 uur, bij elkaar te komen bij de muziektent (van Slootenplein) voor een kop koffie met wat lekkers. Een gezellig samen zijn, met wat zingen onder leiding van een klein blaasinstrumentenorkest.
Welkom, we hopen op een mooie samenkomst!
Missionaire Werkgroep Wijk Oost en Brinkstraatkerk