Viering 6 juni – gezinsviering

Viering: Zondag 6 juni – Sacramentsdag
10.00 uur: Gezinsviering m.m.v. van kinderkoor Eigenwijs.
Voorganger: John Rademakers
Aanmelden voor deze viering 
Wordt ook opgenomen om achteraf via ons YouTube kanaal terug te kijken/vieren.
Het liturgieboekje vindt u hier
Overweging volgt later in het “prekenarchief“.

Collectes voor deze zondag: 
Eerste collecte: voor onze geloofsgemeenschap en parochie NL72 RABO 0156 2767 20 tnv Parochie Zalige Titus Brandsma, graag onder vermelding van ‘locatie MVR Bennekom’.

Tweede collecte is bestemd voor het Ronald McDonald huis/locatie Gelderse Boshuus te Arnhem.
Op de 4e verdieping van gebouw A bevindt zich het Ronald McDonald Boshuus Arnhem. In het Huis kunnen ouders (en broertjes en zusjes) logeren waarvan het kind of jong volwassene (0-25 jaar) wordt behandeld in Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate. Ook is er een logeermogelijkheid voor kinderen en jong volwassenen en hun ouders die in de overgang van een klinische behandeling naar een thuissituatie zitten of als de reisafstand tijdens een poliklinische behandeling te lang of te vermoeiend is.
In het Huis kan niet alleen gelogeerd worden. Overdag en ’s avonds kunnen ouders, broertjes en zusjes van alle kinderen/jongvolwassenen én zijzelf (na overleg met de verpleging) altijd gebruik maken van de Huiskamer, keuken, bibliotheek, computer- en speelruimten en rustkamer.
Daarnaast kunnen gezinnen met een zorgintensief kind vakantie vieren in een van de drie (aangepaste) vakantieappartementen.
Lees meer over de locatie HIER. Meer over de korte verblijfsduur voor ouders om dichtbij hun kind tijdens opname te zijn, vindt u HIER.

U kunt uw bijdrage over maken tnv Ronald McDonald Boshuus Arnhem op reknr. NL71 INGB 0669 5267 89.

Het opgeven van gebedsintensties leest u hier.