Sobere maaltijd dit jaar anders – solidariteitsmaaltijden thuis

bericht van de oecumenische werkgroep sobere maaltijd:

Vrijdag 26 februari gaan we een “solidariteits-maaltijd” naar u thuis brengen en gaan we vervolgens ieder op zijn plek tegelijk eten (dat hoeft niet persé, maar is wel mooi). Door een verse, niet sobere maaltijd aan huis te bestellen doneert u direct ook een verse maaltijd voor een persoon in het AZC Wageningen of van de voedselbank Neder-Veluwe (vandaar een solidariteitsmaaltijd).
U kunt zich voor deze maaltijd tot en met 20 februari aanmelden via de website van de Raad van Kerken of door een email te sturen naar nicolebischoff60@gmail.com of te bellen naar 0318 417 377.

Om elkaar toch ook te ontmoeten willen we vrijdag 26 februari om 20 uur een online ZOOM-bijeenkomst organiseren. De oprichtster van “Delen smaakt beter”, Mahan Eslami, zal dan uw vragen beantwoorden en over haar ervaringen en nieuwe projecten vertellen. Allen zijn hiertoe van harte uitgenodigd, ook als u geen maaltijd wilt bestellen. U kunt uw belangstelling via bovenstaande email aangegeven en u ontvangt vervolgens de link naar de ZOOM-bijeenkomst.
Meer informatie: sobere-maaltijd-dit-jaar-anders-solidariteitsmaaltijden-thuis.

zie ook deze activiteit in onze activiteitenkalender.

De oecumenische werkgroep sobere maaltijd: Hans Egberts,
Leni van Muilwijk, Gozien van der Schans, Nicole Bischoff