Liturgie voor 1 april – Witte Donderdag

Eucharistieviering donderdag 1 april (19:00 u), Witte Donderdag met voorgangers Adri van Dijk en Guido Dieteren m.m.v. koor Feniks.

Aanmelden tot woensdag 31 maart 17.00 uur;
aantal toegestane kerkgangers: 30.
Live te volgen via MVR Facebookpagina, terug te kijken via MVR YouTube-kanaal

Om thuis mee te kunnen vieren klikt u hier om het liturgieboekje van 1 april te openen. (pdf, opent in nieuw venster).
Overgebleven liturgieboekjes van de viering kunnen de dagen na de viering worden opgehaald bij de parochiewacht.
Misschien volgt op een later tijdstip nog de overweging, deze staan in het “prekenarchief“.

Collectes voor deze witte donderdag viering: 
Eerste collecte: voor onze geloofsgemeenschap en parochie. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL72 RABO 0156 2767 20 tnv Parochie Zalige Titus Brandsma, graag onder vermelding van ‘locatie MVR Bennekom’.
Tweede collecte is bestemd voor ENDA in El Alto, Bolivia, dat we als geloofsgemeenschap al jaren steunen. In de overbevolkte miljoenenstad El Alto is sprake van veel huiselijk geweld, incest en drugsgebruik, wat door de Corona pandemie ook nog eens is verergerd. ENDA zorgt voor een veilige plek, waar de tienermeisjes psychisch en sociaal worden begeleid. Bovendien krijgen ze de gelegenheid om een vak te leren, zodat ze zich zelfstandig kunnen redden en zo uitzicht hebben op een betere toekomst. Deze collecte wordt van harte aanbevolen! U kunt bijdragen op rekeningnummer NL11 RABO 0307 0604 38 t.n.v. RK Parochie zTB, inzake Bolivia

Het opgeven van gebedsintensties leest u hier.

U kunt zich aanmelden voor deze viering via het aanmeldformulier hier op de website (of op de andere wijzen zie het bericht).