Verjaardagskalender ten bate van de Tarahumara-indianen

De afgelopen jaren gaf pianist Romayne Wheeler benefietconcerten in onze parochie, en met name in onze kerk te Bennekom. De opbrengsten hiervan gingen naar de Tarahumara-indianen in Mexico, een zeer arm volk dat zich onder uiterst moeilijke omstandigheden moet zien te redden. Zelf woont de Amerikaanse Wheeler sinds 1992 bij de Tarahumara-bevolking. Af en toe verlaat hij ‘zijn’ Tarahumara om concerten in Europa, Canada en de VS te geven. Op die manier kan hij geld inzamelen dat de indianen gebruiken voor onderwijs en medische zorg. Helaas is zijn toernee de afgelopen maanden niet doorgegaan vanwege de coronacrisis. Zeer jammer, want juist door de opbrengst van zijn concerten is hij een belangrijke schakel in het voortbestaan van de noodlijdende Tarahumara-indianen.
Als extra bron van inkomsten heeft Emmy Konincks, mede-organisator van de concerten in Nederland, een verjaardagskalender gemaakt. Hierop staan foto’s van Romayne Wheeler en de Tarahumara’s. Bij iedere maand staat een gedicht van Wheeler in het Engels, Nederlands en Spaans.

De kalender is in A3-formaat en kost € 12,00 (exclusief verzendkosten of op te halen in Zeist). De opbrengst is geheel ten bate van de Tarahumara’s.
Wilt u de kalender bestellen? Mailt u dan naar Emmy Konincks: e.konincks@ziggo.nl.