Opgeven van gebedsintenties

Vanaf 25-10-2020:
Het intentieboek mag weer gebruikt worden voor de vieringen, er zijn echter wel regels aan verbonden:
Eerst uw handen ontsmetten, dan een pen uit het bakje met schone pennen nemen en na het schrijven van de intentie de pen in het bakje voor de vuile pennen leggen. Wilt u uw intentie liever via de mail opgeven? Dat kan op pastoraatsgroep@rkkerkbennekom.nl

Door de week is het intentieboek in de kerk beschikbaar voor het opgeven van uw intenties. U kunt hiervoor terecht bij de parochiewacht. Probeert u dan juist in deze coronatijd een eigen pen mee te nemen.
Uw intenties worden vertrouwelijk behandeld.

MVR-Viering gemist?  MVR-Viering terugkijken?
Dat kan via deze link naar ons YouTube kanaal
Hier staan nu enkele vieringen. Wegens te kort aan vrijwilligers kan niet iedere viering opgenomen worden. zie oproep voor hulp.

Meekijken met vieringen via internet
Eucharistievieringen in Wageningen zijn live te bekijken via de Facebookpagina van RK Parochie zTitusBrandsma en terug te zien op de parochiewebsite (https://www.ztitusbrandsmaparochie.nl/titus-brandsma-tv ).

Algemene informatie van de parochie z. Titus Brandsma gedurende de corona crisis en alternatieven over het ontbreken van de publieke liturgische activiteiten vindt u op de website van de parochie, zie HIER.