Opgeven van gebedsintenties

Opgeven van intenties voor het intentieboek
Vanaf zondag 28 juni starten de vieringen weer in onze kerk. Vanwege de corona-maatregelen zal het intentieboek voor aanvang van de vieringen niet beschikbaar zijn voor het schrijven van uw intenties. Wel kunt u intenties op een zelfgeschreven briefje van thuis uit meenemen en in het mandje voor de intenties deponeren. Door de week is het intentieboek in de kerk wél beschikbaar voor het opgeven van uw intenties. U kunt hiervoor terecht bij de parochiewacht. Probeert u dan juist in deze coronatijd een eigen pen mee te nemen. Als u liever wilt e-mailen dan kan dat ook: pastoraatsgroep@rkkerkbennekom.nl . Uw intenties worden vertrouwelijk behandeld.

Meekijken met vieringen via internet
De viering in Bennekom wordt niet opgenomen of uitgezonden.
Eucharistievieringen in Wageningen zijn live te bekijken via de Facebookpagina van RK Parochie zTitusBrandsma en terug te zien op onze parochiewebsite (https://www.ztitusbrandsmaparochie.nl/titus-brandsma-tv ).

Algemene informatie van de parochie z. Titus Brandsma gedurende de corona crisis en alternatieven over het ontbreken van de publieke liturgische activiteiten vindt u op de website van de parochie, zie HIER.