Online Themabijeenkomst parochierevitalisatie

Hieronder een uitnodiging voor een Online Themabijeenkomst parochierevitalisatie op 14 mei a.s. georganiseerd door ‘Titus Vernieuwt’


WAT IS DE KERN VAN HET KATHOLIEKE GELOOF?

We gaan het gewoon proberen! Een korte online themabijeenkomst op donderdag 14 mei a.s.

Op 5 maart heeft de eerste Themabijeenkomst plaatsgevonden in het kader van parochierevitalisatie. Het thema van deze avond was ‘Wat is het doel/missie van de kerk’. Mirjam Spruit van het Centrum voor Parochiespiritualiteit heeft deze avond ingeleid en ging in gesprek over wat de missie van de kerk is. Als u deze avond verhinderd was, kunt u het verslag van deze avond hier nalezen.

Verslag Themabijeenkomst 5 maart – pdf

De volgende Themabijeenkomst zou op 2 april plaatsvinden in Rhenen, maar ging door het coronavirus niet door. De daaropvolgende bijeenkomst zou donderdag 14 mei plaatsvinden. Omdat het misschien nog maanden duurt voor we een nieuwe datum kunnen vastleggen, heeft de parochie in overleg met het Centrum voor Parochiespiritualiteit besloten om een avond online te laten plaatsvinden via Zoom. Met het idee het gewoon eens te proberen. Op deze avond zal Mirjam samen met Tim Schilling ons meer vertellen over de kern van het katholieke geloof en zullen we daarover met elkaar in gesprek gaan.

Lees verder op de website van titusbrandsma, hier vindt u info over o.a. het programma.