Nieuwe Online Alphacursus van start

Ontmoeten, vragen en ontdekken! De Alphacursus is bedoeld om elkaar in alle vrijblijvendheid te leren kennen, samen te praten en meer te ontdekken over de zin van het leven en het christelijke geloof. Of misschien wilt u gewoon uw kennis over het geloof opfrissen. Dat mag ook!

Elke avond begint met een moment van ontmoeting. Daarna luisteren we naar een kort verhaal of kijken we een video. In elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. De deelnemers praten na de inleiding in kleine gespreksgroepen door over het thema. Onderwerpen die onder meer besproken zullen worden zijn: ‘Wie is Jezus?’, ‘Bidden: waarom en hoe?’, ‘Hoe zit het met de kerk?’ Ergens halverwege zal er een online ‘Alpha-weekend’ plaatsvinden, waarin het thema ‘De Heilige Geest’ centraal staat.

In het najaar hebben ruim 35 deelnemers een Alpha cursus van onze parochie gevolgd. In het nieuwe jaar zullen meerdere cursussen starten. Op dinsdagavond 19 januari start de eerst Alpha van dit jaar (Online), die in april wordt afgerond. Lijkt het u ook leuk om met deze Online Alpha mee te doen, alleen of samen met iemand anders, of kent u iemand die dit zou willen meemaken? Geef u nu op!

Voor vragen en/of aanmelden kunt u contact opnemen via alpha@pztb.nl. Voor meer informatie: www.tituszoekt.nl.