Liturgie voor de Eucharistieviering van 28 juni met Henri ten Have

Komende zondag, 28 juni, is de eerste viering sinds begin maart in onze kerk. Veel mensen zullen de vieringen in onze kerk voorlopig nog niet willen of kunnen bezoeken. Daarom vindt u de komende tijd de liturgie van de vieringen op onze website, zodat u thuis mee kunt vieren.
Dit komt in de plaats van de zondagse vitaminen. Indien mogelijk volgt in de loop van de week ook de tekst van de overweging.

Klik hier om het liturgieboekje van 28 juni te openen. (pdf, opent in nieuw venster)

Collectes voor zondag 28 juni
We blijven de collectedoelen ook nog even vermelden op de website (en in onze digitale nieuwsbrief) omdat misschien niet iedereen naar de viering komt/kan komen.

De 2de collecte is deze zondag bestemd voor het Mooi leven Huis. Sinds mei van dit jaar is het Mooi Leven Huis in Bennekom geopend. Het Mooi Leven Huis is een woongemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking of ernstige meervoudige beperkingen.
Het uitgangspunt is: “Beperkingen horen je als mens niet in de weg te staan om een mooi leven te hebben”. Dit initiatief van vier ouders is nog maar net gestart en nog volop in ontwikkeling. Hierbij kunnen ze wat extra steun goed gebruiken. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 74RABO 0310543738 van Mooi leven Huis Bennekom.
Als u onze geloofsgemeenschap en de parochie wilt steunen met een bijdrage voor de eerste collecte, kunt u dit overmaken op NL72 RABO 0156 2767 20 tnv Parochie Zalige Titus Brandsma, graag onder vermelding van ‘locatie MVR Bennekom’.

Het opgeven van gebedsintensties lees u hier. 

U kunt zich nog aanmelden voor deze viering tot zaterdagmiddag 17:00 uur via het aanmeldformulier hier op de website (of op de andere wijzen zie het bericht)