Liturgie voor 13 december – 3e advent

De viering van zondag 13 december met voorganger Ben Piepers en cantors van Arsis is inmiddels vol, maar wordt opgenomen, dus kunt u later terug kijken via ons YouTube kanaal.

Om thuis mee te kunnen vieren klikt u hier om het liturgieboekje van 13 december te openen. (pdf, opent in nieuw venster).
Na zondag is het papieren liturgieboekje ook af te halen bij de parochiewacht.
Misschien volgt op een later tijdstip nog de overweging, deze staan in het “prekenarchief“.

Collectes voor deze zondag: 
Eerste collecte: voor onze geloofsgemeenschap en parochie. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL72 RABO 0156 2767 20 tnv Parochie Zalige Titus Brandsma, graag onder vermelding van ‘locatie MVR Bennekom’.
Tweede collecte is bestemd voor Stichting de Vrolijkheid.
Deze stichting organiseert al sinds 1999 kunstzinnige en creatieve activiteiten voor, door en met kinderen en jongeren in Nederlandse asielzoekerscentra. In de workshops van de Vrolijkheid kunnen deze jonge mensen hun ervaringen verwerken, hun verhalen vertellen en hun talenten ontwikkelen. Zij brengen Vrolijkheid naar meer dan 25 asielzoekerscentra..
U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 47 TRIO 0338 728139 t.n.v. Stichting de Vrolijkheid.

De opbrengsten van de collectes zijn, sinds de vieringen weer begonnen zijn, slechts de helft van voorheen. Een bijdrage door geld over te maken wordt erg op prijs gesteld!

Het opgeven van gebedsintensties leest u hier.

Bloemetje van Arsis
U kunt namen van mensen die in aanmerking komen voor het bloemetje van Arsis doorgeven via de mail op pastoraatsgroep@rkkerkbennekom.nl.
Thuis een briefje schrijven en in het mandje achterin de kerk doen, kan ook. Of in de kerk een briefje invullen met een schone pen en deze vervolgens in het bakje met vuile pennen leggen.