Liturgie voor 11 oktober – kerkproeverij

Zondag 11 oktober is de kerkproeverij-viering met Guido Dieteren en cantors van gemengd koor.
Veel mensen zullen de vieringen in onze kerk nog niet willen of kunnen bezoeken, daarom vindt u de liturgie van de vieringen op onze website.

Om thuis mee te kunnen vieren klikt u hier om het liturgieboekje van 11 oktober te openen. (pdf, opent in nieuw venster)
Misschien volgt op een later tijdstip nog de overweging.

Collectes voor deze zondag 
We blijven de collectedoelen ook nog even vermelden op de website (en in onze digitale nieuwsbrief) omdat misschien niet iedereen naar de viering komt/kan komen.

Eerste collecte: voor onze geloofsgemeenschap en parochie. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL72 RABO 0156 2767 20 tnv Parochie Zalige Titus Brandsma, graag onder vermelding van ‘locatie MVR Bennekom’.
Tweede collecte is bestemd voor inloophuis Oase Oosterbeek. Oase Oosterbeek is een plek waar mensen op verhaal kunnen komen. De laagdrempelige inloop is het hart van Oase Oosterbeek. Pastor Hans Lammers heeft deze Stichting in 2014 opgericht omdat hij veel mensen tegenkwam die de grip op hun leven kwijt waren.
U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL52 RABO 0191 8770 50 t.n.v. Oase Oosterbeek.

Het opgeven van gebedsintensties leest u hier.

U kunt zich aanmelden voor deze viering via het aanmeldformulier hier op de website (of op de andere wijzen zie het bericht).