Kerstvieringen 2020 – update

Op Kerstavond en Eerste Kerstdag zijn er in de zalige Titus Brandsma-parochie en dus ook in onze kerk géén vieringen met kerkgangers.

Kerstavond
In plaats van de gezinsviering op Kerstavond gaan enkele leden van de werkgroep gezinsviering het kerstverhaal vertellen bij de kerststal. Dit wordt opgenomen en op 24 december zichtbaar via het Youtube-kanaal van onze kerk.

De Kerstavondviering met Gilles Ampt en het gemengd koor is een viering zonder kerkgangers. Deze viering is via de livestream te bekijken vanaf 21.30 uur en is ook later terug te kijken via het Youtube-kanaal van onze kerk.

Eerste Kerstdag
Vanwege de lockdown komt de aangekondigde kerstinloop te vervallen.
Het is op Eerste Kerstdag wel mogelijk om de kerk individueel of met z’n tweeën te bezoeken voor het opsteken van een kaars of een moment van stilte. De kerk is open van 10.30 tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.
We verzoeken u bij drukte op het kerkplein op een ander moment terug te komen. Wilt u voor u de kerk betreedt uw naam en telefoonnummer of mailadres noteren op de daarvoor bestemde kaart? Vervolgens kunt u uw handen ontsmetten en mag u op het teken van de vrijwilliger bij de deur de kerk betreden, mét mondkapje. Volg de aanwijzingen van vrijwilligers op en blijft zo kort mogelijk binnen.

Tweede Kerstdag
Op Tweede Kerstdag is er om 10:30 uur een woord- en gebedsviering viering met Joop Nijrolder en Arsis. Aanmelden voor deze viering kan van maandag tot donderdag 24 december 17:00 uur.
Wanneer zich meer dan 30 kerkgangers hebben aangemeld, krijgt u bericht dat u deze keer de viering niet kunt bezoeken. Houdt dus uw email in de gaten. Vanwege de lockdown worden vanaf nu alleen de 2-persoons plekken in de kerk gebruikt, zodat u nog verder uit elkaar zit. Het liturgieboekje zal elders op de website komen te staan, om thuis mee te kunnen vieren.
Bloemetje van Arsis
U kunt namen van mensen die in aanmerking komen voor het bloemetje van Arsis door geven via de mail op pastoraatsgroep@rkkerkbennekom.nl.

Derde Kerstdag/zondag 27 december
Laudenviering om 10:30 uur.