Gezinsviering: Wie zingt er mee op 15 november?

“Singers are smart. They make music without having to carry instruments.”

Op 15 november zal er in de MVR kerk te Bennekom een gezinsviering worden gehouden. Dit is doorgaans de Alexanderschool Gezinsviering.
Dit jaar is het anders: het wordt een viering voor iedereen.
Kinderen van andere scholen mogen ook komen en/of meezingen. Deze viering al worden voorbereid door de werkgroep Gezinsviering en de dirigent van kinderkoor EigenWijs.

Als je zin hebt om te zingen in deze viering, dan kun je dit aangeven op 06-34967603 of info@living-voice.nl (Matty Huls).
Samen zoeken we dan (kerkelijke) liederen uit die jullie leuk vinden om te zingen. Je mag ook komen met eigen liederen of je aansluiten bij het bestaande repertoire.

Omdat het Corona-virus er is, zal er zoveel mogelijk ‘solo’ worden gezongen. Daarvoor moeten we nog oefenen. We oefenen op dinsdagmiddag en/of donderdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur in de parochiezaal van de MVR kerk aan de Heelsumseweg 1, te Bennekom.

Kun je niet op dat tijdstip maar wil je wel graag zingen, dan mag je ook een afspraak maken met mij om bij mij thuis te komen oefenen in de studio van Living-voice.
De viering wordt opgenomen en iedereen kan daarna nog eens naar je luisteren.

En……. zin in? Geef je snel op. We zingen maximaal 8 liedjes.

Matty Huls,
06-34967603 of info@living-voice.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.