Extra inzamelingsactie Voedselbank in Coronatijd

Afgelopen jaren hebben de gezamenlijke Bennekomse kerken in de aanloop naar Pasen (de Vastenperiode) met succes het estafettestokje overgenomen in de Estafette Actie Bennekom voor de Voedselbank Ede.
De bijzondere omstandigheden die we momenteel doormaken als gevolg van het Covid-19 Corona virus maakt dat er een extra beroep wordt gedaan op de Voedselbank. Er zijn velen die de eindjes nu even niet aan elkaar kunnen knopen.
Vanuit de Caritas gedachte willen we iets extra kunnen betekenen. Dit doen we via de Voedselbank. Maar daar hebben we u ook bij nodig.

Wij vragen u voor een extra bijdrage:
Zondag 7 juni was de tweede collecte van de kerk bestemd voor de Voedselbank Ede. Deze collecte willen we alsnog van harte bij u aanbevelen.

Vanaf half juni en in de gehele maand juli zullen weer kratten bij de parochiewacht in de Torenzaal (elke werkdag van 10:30 uur – 11:30 uur) geplaatst worden waarin u levensmiddelen kunt deponeren die u beschikbaar stelt aan de Voedselbank Ede.
Het gaat daarbij om houdbare kruidenierswaren: conserven, pasta, groente in pot, meelwaren, zoet broodbeleg als jam of pindakaas, thee, koffie, suiker, rijst, et cetera, maar ook om luiers, schoonmaakmiddelen, shampoo, tandpasta, wasmiddel en dergelijke.
Liever geen verse of beperkt houdbare levensmiddelen omdat de kratten niet elke dag opgehaald worden.

Namens allen die uw bijdrage écht nodig hebben, willen wij u hartelijk bedanken!

Caritas Maria Virgo Regina