Sobere maaltijd

Sobere maaltijd in de veertigdagentijd – 17 maart 2017.

Ook dit jaar bent u weer van harte uitgenodigd voor de sobere maaltijd, een oecumenisch en fair trade initiatief in Bennekom dat in de veertigdagentijd een moment van bezinning, ontmoeting en solidariteit biedt.

Elk jaar kiezen we een bijzonder project uit waarover we tijdens de maaltijd informatie verstrekken en na de maaltijd collecteren. Dit jaar willen we aandacht besteden aan ons eigen vastenactie-project in samenwerking met de Stichting Catharina Fonds: de renovatie van 3 klaslokalen, inclusief sanitair, van de Namanga Primary School voor de circa 65 leerlingen met een verstandelijke beperking, alsmede een kas voor deze leerlingen om zelf voedsel te leren verbouwen.

De maaltijd begint om 18 uur en we eten in de torenzaal van de katholieke kerk in Bennekom, Heelsumseweg 1. In aansluiting op de maaltijd is er een Taizéviering in onze kerk, waar u ook van harte welkom bent. Ook is het mogelijk na de maaltijd naar de film “Down to earth” in het kader van het jaarthema ‘wat raakt verbindt’ in de parochiezaal te kijken.

U kunt zich voor de sobere maaltijd opgeven bij Nicole Bischoff (0318-417377, nicolebischof[at]telfort.nl) of Truus Appelman (0318- 414943, truusapp[at]xs4all.nl)

We hopen u 17 maart aan onze tafel te mogen ontvangen!