Sobere maaltijd – mooi resultaat

11 April kwamen 23 bezoekers naar de sobere maaltijd die in het teken stond van ‘het kind in asielzoekerscentra’. Na een korte informatieve film van de Stichting Vrolijkheid en een toelichting over het werk van de stichting in de procesopvanglocatie (POL) de Leemkuil, kon de maaltijd beginnen. Hoewel we dit jaar erin slaagden een echt sobere maaltijd te serveren, mocht het resultaat er niet onder lijden. Met 185 euro, waaronder ook een bijdrage van de kinderen van de Alexanderschool, konden we het werk van de Stichting Vrolijkheid op de Leemkuil ondersteunen. Daarnaast waren een aantal bezoekers bereid het project ‘Selvy’ thuis nog verder te ondersteunen door het maken van poppen voor de kinderen in asielzoekerscentra.
Het was een mooie, gezellige avond. Alle bezoekers bedanken we ook namens de Stichting Vrolijkheid voor hun belangstelling en gulle gaven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de Stichting Vrolijkheid, dan kunt u op de website www.vrolijkheid.nl alle informatie vinden en uw eigen bijdrage leveren.
Volgend jaar hopen we weer een sobere maaltijd te organiseren.

Namens de oecumenische werkgroep Sobere Maaltijd,
Nicole Bischoff