oproep voor scheppingszondag

Op zondag 16 oktober wordt er in 4 Bennekomse kerken Scheppingszondag gevierd. Dit is een mooie oecumenische samenwerking en wordt georganiseerd door de Taakgroep Kerk, Milieu en Samenleving. Iedere twee jaar vindt dit plaats in november, maar dit jaar in oktober.
Omdat het op 16 oktober ook WERELDVOEDSELDAG is staat de viering, en ook de activiteiten daarna, in het teken van voedsel. Het thema is: “Om de aarde geven; voedselbron van alle leven”.
Na de viering is er voor iedereen koffie in De Brink en worden er biologische sandwiches geserveerd. Daarna zijn er diverse activiteiten waaronder een wandeltocht verzorgd door A Rocha, een video, een fietstocht naar het kunstwerk onder de A12 (tunneltje) en een excursie naar een biologische boerderij. Van harte welkom iedereen.

AANVULLING:

We nodigen alle kerkgangers uit om één biologisch stuk fruit mee te brengen. Door de kinderen zullen daar fruit mandjes van worden gemaakt. Daarna worden ze gebracht naar zieken en mensen die niet naar de kerk kunnen komen. Van harte welkom.
De voorbereidingscommissie.