Toekomst Kom in de Kring

Op zondag 8 november zal er een speciale Kom in de Kring bijeenkomst worden georganiseerd waarvoor we alle kinderen tot en met groep 3 van harte willen uitnodigen. We gaan nog 1 keer spetteren en een super gave Kom in de Kring organiseren.

Helaas, 8 november is de allerlaatste Kom in de Kring bijeenkomst.  Kom in de Kring in zijn huidige vorm gaat stoppen. Met pijn in ons hart hebben de leden van de peuter kleuter werkgroep moeten besluiten om met de Kom in de Kring bijeenkomsten te stoppen.
Al die jaren hebben we met heel veel plezier de Kom in de Kring bijeenkomsten tijdens de missen georganiseerd. De torenzaal bruiste altijd van energie. Het was leuk om de kindjes ingespannen en met open mond te zien luisteren naar het mooie verhaal dat werd voorgelezen. Vervolgens werd er met veel enthousiasme een passende knutsel in elkaar gezet. Maar helaas is het aantal deelnemende kindjes voor de Kom in de Kring bijeenkomsten de laatste jaren sterk gedaald en is er ook geen nieuwe aanwas om de Kom in de Kring kindjes (en de werkgroep) van nieuw bloed te voorzien.
De peuter kleuter werkgroep in zijn huidige vorm gaat daarom stoppen. Activiteiten als Sint Maarten en Kerst zullen dit jaar nog doorgang vinden en door ons worden verzorgd.

Momenteel wordt er gesproken over een nieuwe invulling van het jeugdwerk binnen de kerk door een aantal betrokkenen. Zij houden zich bezig met de toekomst van het jeugdwerk binnen de kerk en op deze manier hopen we in de toekomst met net zo veel enthousiasme leuke jeugdactiviteiten te kunnen organiseren.

Leden van de peuter kleuter werkgroep:
Alison Hoksbergen, Angelique Zandstra, Bernadine Kleij, Elke Braakman, Irene Hofstad, Marieke Kok