Het Groene Boekje – digitaal!

Jaarlijks verzorgt de Vormings- en Toerustingscommissie van de Gereformeerde Kerk, de Hervormde Gemeente en de Rooms-Katholieke Geloofsgemeenschap in samenwerking met de kringleiders van deze kerken een programma met activiteiten rond geloofsthema’s en zingevingsvraagstukken. Het programma werd de afgelopen decennia gedrukt in een compact boekje met groene kaft en heette in de volksmond “Het Groene Boekje”.

Vanaf seizoen 2014 – 2015 staat het programma ook op de website www.hetgroeneboekje.nu. Via de website is het programma toegankelijk voor een nog grotere groep geïnteresseerden – ook buiten de deelnemende kerken – en kan het programma ook tussentijds eenvoudig actueel gehouden worden. Het aanmelden van deelname aan een activiteit verloopt eenvoudig via een druk op de knop.

We nodigen u uit om het programma 2014-2015 snel eens te bekijken op de website. U kunt zich via de website ook aanmelden voor de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Daarmee blijft u steeds op de hoogte van de komende activiteiten.

Met de komst van de website worden er minder groene boekjes gedrukt. Deze worden niet meer huis-aan-huis verspreid, maar zijn nog wel te vinden achterin de deelnemende kerken.

Tot ziens bij één van onze activiteiten.
Vormings- en toerustingscommissie Bennekom – Renier van den Berg, Diny te Ronde, Leny Beumer, Peter Wijngaard en Ineke Ammerlaan